Ummi Iman: Umpan anai-anai DIY beli secara online@BedBugs-Repellent.com
Username: Password: No Account ? Sign Up Now



Bed Bugs Repellent



Discussion Topics
Ant Killer Powder Malaysia | Ant Poison Malaysia | Ant Traps Malaysia | Anti Termite Treatment Price Malaysia | Ants Borax Malaysia | Bedbugs Repellent | Best Cockroach Bait | Bird Repellent Malaysia | Cat Stain Remover Malaysia | Getting Rid Of Rats | Herbicide Malaysia | Natural Lizard Repellent | Natural Mosquito Repellent That Works | Natural Pesticides For Home | Organic Insecticide Spray | Pest Control Price List Malaysia | Pest Treatment Malaysia | Pigeon Repellent Spray | Rat Control Malaysia | Roach Bait Malaysia | Roundup Grass Killer | Roundup Weed Killer Malaysia | Sandfly Repellent | Spider Repellent | Termite Baiting System Cost Malaysia | Termite Control Services Malaysia | Termites Diy Malaysia | Ultrasonic Pest Repeller Malaysia | Where To Buy Bed Bug Spray In Kuala Lumpur


Ummi Iman: Umpan anai-anai DIY beli secara online





Ummi Iman: Umpan anai-anai DIY beli secara online. Rasanya dah hampir sebulan beli umpan anai-anai ni. Saya tahu mengenai umpan ni melalui komen pembaca blog ni juga. Terima kasih kerana berkongsi info. Cumanya pembaca tersebut tak beritahu mana nak beli. Saya cari kedai hardware tapi tiada. Akhirnya google dan jumpa. Memang semuanya jual online. Lepas tengok-tengok, ambil keputusan beli melalui website di atas.

Jauh juga rupanya. Dipos dari Perlis. Memang kena sabar guna umpan ni. Saya ambil masa 2 minggu baru nampak banyak anai-anai keluar dan mati. Mulanya macam kecewa juga. Tak pastilah sama ada koloninya dah mati semua. Kena tunggu lagi. Tapi mengikut kaedahnya dalam masa 3 minggu semua anai-anai akan mati.

Jika ada sesiapa nak tahu lebih lanjut, boleh pergi ke website di atas tu. Di situ ada kaedah dan caranya. Tertarik nak beli sebab katanya kaedah umpan anai-anai ni boleh mematikan semua anai-anai yang ada. Sembur 3 bulan sekali pun tengok sama je. Jadi cuba yang ini pula. First litter to have time baca blog akak. Rumah saya pun ada anai2.

Saya sembur sendiri je. Tapi tak tahan setiap bulan kena buat. At the end of last rujuk google cari umpan anai-anai.. Saya guna termites at home - diy tak silap.. Kotak warna hijau... Alhamdulillah menjadi.. Tapi kena sabar.. Kena letak kwsn laluan anai2.

Tak silap saya 21 hari baru anai2 tu takde.. Sebelum cukup 21 hari tu , tak sanggup nak tgk anai2 berkerumun makan umpan, menitik2 anai2 jatuh. Geli. Naik bulu roma. Pastu macam magic takde sampai sekrang...bulan 12/2012 saya letak. Till now takde. Lega. Saya tak jual..

Mungkin ni pun boleh guna.. Tq.

Related Items
Harga Original Termites DIY Colony Elimination Baiting Box (2box ...
Defab Biz - Sistem Umpan Anai-Anai (Termite) DIY - Home
DIY Pest Control Products by - PestsDIY.com
FAQ | Malaysia Flooring Concept | Wooden Floors ... - Aces Loc
Termite Baiting System - Alibaba
Evos Marketing | 11street Online Store
Walabot DIY Smart Stud Finder Sees 4 Inches Into Your Walls ...
Testimonials from Customers | Rentokil Pest Control Malaysia
Termites Diy Baiting System Prices in Malaysia | Harga Termites Diy ...
Termites - DIY housing forum - Thailand Visa Forum by Thai Visa ...
EcoPlus Pest Control - in Johor Bahru (JB), Johor
Doug the Bug Termite & Pest Control - Pest Control - 4445 E Bay Dr ...
Malaysia Garden Sheds | Garden Sheds | Storage Sheds ...
Making a DIY Earthen Floor: two methods - Milkwood: permaculture ...

Popular Topics